Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Febra CADOURILOR. Ce cumpărăm părinților, socrilor, nașilor și prietenilor, de CRĂCIUN

Publicat

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar printre job, curățenie, mâncare și alte mii de lucruri pe care le ai de făcut în aceste zile, mai trebuie să te ocupi și de cadouri pentru familie. Părinți, socri, nași, frați etc. Nici prietenii nu trebuie uitați, însă cu siguranță atunci când vine vorba de ei nu îți pui întrebarea ce cumpăr și asta pentru că de cele mai multe ori pe ei îi mulțumești mai ușor. Dar ce ne facem cu familia? Soacra, socrul, cumnatul și restul listei îți dau mari bătăi de cap în această perioadă. 

Pentru că deja am intrat în febra cadourilor și toată lumea se întreabă „Ce cumpăr?”, vă prezentăm câteva idei, măcar să vă inspire dacă nu va ajută în totalitate.

Idei de cadouri pentru părinți și socri

Cu siguranță nu vei da greș, indiferent de alegere, pentru că pe ei îi vei mulțumi și cu simpla ta prezență la masă. Totuși, în funcție de buget, pasiunile lor și preferințe, poți alege să le dăruieşti electrocasnice, electronice, poate un nou televizor sau poți alege variante mai economice. O ramă foto în care să pui poze cu întreaga familie, papuci de casă, o butelie de vin căreia să-i personalizei eticheta, un set nou de tacâmuri, pahare de vin sau un coș cadou cu de toate. Poți chiar să îi suprinzi cu bilete la teatru sau la un spectacol de colinde.

Dacă au hobby-uri, poți să te axezi pe ele. O undiță, o tablă de șah, o programare plătită la un salon de înfrumusețare.

Piața de handmade a luat amploare și la noi. Puteți găsi la târgurile specializate sau chiar pe net diverse obiecte handmade (de la bijuterii, la fulare, accesorii, pahare, farfurii pictate manual). Aveti avantajul că produsele sunt unicat, iar gestul vostru va fi apreciat de cel care primeşte cadoul.

Ce le cumperi nașilor

Ai terminat cu părinții biologici, acum trebuie să te ocupi și de părinții spirituali. Nu uita cadoul şi pentru copiii naşilor.

Puteți alege să le faceți un cadou care să îi mulțumească pe amândoi. Un obiect decorativ, anumite accesorii de bucătărie, prajitor de pâine, blender, o boxă portabilă, un set de veselă fină sau o lenjerie de pat ar putea fi cadoul perfect. Totul depinde de relația voastră.

Mai există varianta halatelor pufoase de baie care sunt atât de utile în perioada rece și, dacă le asortezi cu papucei ce dacă, sigur se vor bucura.

Puteți alege să le faceţi cadou o seară la spa pentru doi, bilete la cinema sau carduri cadou.

Frați, cumnați și prieteni

Alegerea unui cadou de această dată ar trebui să fie mai ușoară, mai ales că vă petreceți cea mai mare parte din timp cu ei, cel mai probabil.

Pijamale, produse pentru îngrijire persoanlă, parfumuri, cărți jocuri pentru PC sau mici lucruri simbolice de Crăciun. Orice variante ați alege, nu prea aveți cum să dați greș dacă vă ghidați după instinct și dacă vă cunoașteți apropiații.

VEZI:  MESAJE de CRĂCIUN 2017. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de mesaje frumoase și felicitări haioase

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax