Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Federația Română de Fotbal: S-a deschis platforma oficială de revânzare a biletelor pentru EURO 2016

Publicat

suporteri romania euro 2016 Fanii care și-au cumpărat bilete la Campionatul European în zonele dedicate întregului public, nu și cei care au cumpărat în zonele rezervate suporterilor echipelor calificate, au posibilitatea să le cedeze pe platforma oficială UEFA, a transmis Federația Română de Fotbal.

Dacă din diferite motive fanii nu mai doresc biletele achiziționate, ei pot renunța la ele, urmând a primi înapoi în cont suma plătită.Iar suporterii care își doresc să fie prezenți la partidele de la EURO 2016, dar nu au încă bilet, au șansa de a achiziționa tichetele devenite disponibile, pe baza principiului „primul venit, primul servit”, la prețul oficial.

Platforma oficială de revânzare a biletelor s-a deschis miercuri, 9 martie, la ora 13.00, ora României. Plata se efectuează doar cu cardul, Mastercard și Visa. Disponibilitatea biletelor se va modifica frecvent, de aceea Federația Română de Fotbal sfătuiește fanii să verifice platfoma regulat. De asemenea, partidele care vor avea un număr semnificativ de bilete scoase la vânzare vor fi afișate pe site-ul UEFA.com.

Înregistrarea se poate face aici.

Foto: frf.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax