Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FEERIC FASHION DAYS: Alba Iulia s-a transformat în „Capitala Modei”. Expoziţie foto pe cuburi iluminate pe Pietonala Mihai Viteazul

Publicat

De vineri, Alba Iulia s-a transformat în „Capitala Modei”. „Feeric Fashion Days” ajunge pentru prima dată și la Alba Iulia, în acest wwekend, 4-6 iulie. A început cu o expoziţie de fotografie pe cuburi iluminate pe Pietonala Mihai Viteazul. Cei care expun sunt Roxana Enache, Radu Carnaru, Andreea Retinschi, Oltin Dogaru. Expoziţia poate fi admirată şi sâmbătă dimineaţa de la ora 12.00.

Cel mai mare festival de modă din Europa de Est care a luat naștere la Sibiu în 2008 vine în Cetatea Alba Carolina după şapte ani. Fondatorul acestui festival, Mitichi strânge „crema” modei la cel mai mare festival de modă, designeri în vogă, stilişti şi bloggeri de modă.

De vineri s-a dat startul festivalului de modă la Alba Iulia. A început cu o expoziţie de fotografii de modă unde au expus fotografi precum Roxana Enache, Radu Carnaru, Andreea Retinschi, Oltin Dogaru. Înainte de expoziţie,de la ora 21.30, turiştii şi albaiulienii prezenţi au participaT şi la Ceremonialul schimbului de gardă cu torțe – Garda Cetății care va avea loc la Poarta a IV-a şi Poarta a III-a.

În cele două zile de festival, sâmbătă şi duminică, Poarta a III-a a Cetății, pietonala din faţa Muzeului Unirii, dar și Poarta a IV-a a Cetății vor fi transformate în pasarele pentru modelele care vor defila pentru 12 designeri de renume cum ar fi Evgheni Hudorojcov, Giuka, Mihaela Cîrlugea, Adriana Delia Barar, Alina Mărgulescu Gabriela Atanasov, Rozalia Bot, Anca Stănilă, Anamaria Şut, Lany’s. Printre aceştia se mai numără şi Iulia Manciulea Tileagă, o tânără din Sebeş care îşi va prezenta o colecţie în cadrul festivalului. Şi albaiulianca Claudia Castrase vine după 15 ani cu prima colecţie în oraşul natal. Accesul este liber pentru cei care doresc să participe la acest eveniment.

Citeşte şi După 15 ani, Claudia Castrase vine cu prima colecţie acasă, la Alba Iulia în Festivalul „Feeric Fashion Days”

Programul se anunță ca fiind unul plin de colecții de excepție, la care vor defila și manechine din Alba Iulia, printre care și Nelia Poruț, imaginea de pe afișul festivalului.

Şi stilista Adina Buzatu ajunge în Cetatea Alba Carolina. Aduce în atenţia participanţilor cele mai „hot” trenduri din moda masculină lansate în ultimele săptămâni la cele mai importante târguri de profil din Europa.

Citeşte şi DUMINICĂ: Stilista Adina Buzatu vine cu cele mai „hot” trenduri din moda masculină, la Feeric Fashion Days de la Alba Iulia. Se anunţă o surpriză de proporţie

Participanţii la festival se pot bucura şi de concertul lui Ştefan Stan, sâmbătă de la ora 21.00 la Obelisc, ia duminică de la ora 22.00 de un minirecital semnat Marius Mihalache şi Crina Matei.

AICI PROGRAMUL FEERIC FASHION DAYS LA ALBA IULIA

Feeric Fashion Days Alba Iulia este un eveniment organizat de Fundația Mitichi și susținut de Primăria municipiului Alba Iulia, cu sprijinul Consiliului Județean Alba și al Muzeului Național al Unirii Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax