Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femei cu idei de afaceri… pe bicicletă: Un proiect antreprenorial de aproape 70.000 de euro, inițiat de Fundația PAEM cu sprijin elvețian

Publicat

Cinci femei cu idei de afaceri și cu condiție fizică ar putea fi beneficiarele proiectului „Antreprenoriat feminin pe două roți”, inițiat de Fundația PAEM Alba. Acest proiect își propune să sprijine financiar și social dezvoltarea unor afaceri promițătoare, care să asigure venituri pentru cinci familii defavorizate din Alba Iulia. Un proiect de hotărâre în acest sens este supus votului consilierilor locali pentru ca Primăria să devină partener. 

„Antreprenoriat feminin pe două roți” este un proiect inițiat de Fundația PAEM, printr-un program de cooperare româno-elvețian, în cadrul căruia Primăria Municipiului Alba Iulia are calitatea de partener.

Obiectivul proiectului este creșterea inițiativelor antreprenoriale în rândul femeilor dezavantajate din Alba Iulia, iar acest lucru ar putea deveni posibil în 2013 prin deschiderea a 5 afaceri inovative pe bicicletă, ale căror venituri să le asigure lor și familiilor lor un trai decent.

Bugetul estimat pentru acest proiect este de 83.000 de franci elvețieni, aproximativ 67.000 de euro, sumă finanțată în proporție de 90% prin fonduri nerambursabile iar 10% prin contribuția Primăriei și a Fundației PAEM Alba.

În calitate de partener, Primăria va avea atribuția de a facilita obținerea autorizațiilor necesare deschiderii unei afaceri proprii în Alba Iulia, pentru 5 femei cu spirit antreprenorial. Acestea vor primi sprijin și vor fi monitorizate pe parcursul dezvoltării afacerii inovatoare pe bicicletă, care să le asigure o sursă constantă de venituri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax