Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeia care a fost lovită de creanga unui copac în Parcul Municipal Aiud a pierdut lupta pentru viață. A murit la spital

Publicat

creanga copac parc fitness Femeia din Aiud care a ajuns în stare gravă la spital săptămâna trecută, după ce creanga unui copac s-a prăbușit peste aceasta, în timp ce se afla în Parcul Municipal, a pierdut lupta pentru viață. A murit la spitalul din Sibiu.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba a fost demarată o anchetă în acest caz, cercetările urmând să fie derulate, pentru ucidere din culpă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Reamintim faptul că accidentul s-a petrecut săptămâna trecută, la Aiud. A fost adus în atenția comunităţii de consilierul local independent Ionela Danciu. Potrivit acesteia, joi, 4 august, o femeie care făcea sport pe unul dintre aparatele de fitness montate în parcul municipal a ajuns la spital, în comă, după ce creanga unui copac s-a prăbuşit peste ea.

Din ce a spus Ionela Danciu, aiudeanca a fost ulterior transportată cu elicopterul SMURD, pentru îngrijiri de specialitate la o clinică din alt judeţ.

Citește și VIDEO: ACCIDENT stupid în Parcul Municipal Aiud. O femeie, în comă după ce creanga unui copac s-a prăbuşit peste ea. Reacţia unui consilier local

Femeia lovită era profesoară și făcea sport la unul dintre aparatele de fitness montate în parc, de către primărie, când o creangă grea de castan s-a desprins și a căzut peste aceasta. În zonă se aflau mai multe persoane, dar acestea au apucat să se ferească. Martorii au sunat la numărul de urgență 112, iar victima a fost transportată la spitalul municipal Aiud, în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral, cu semne de fractură de bază de craniu. A fost transferată la Spitalul din Alba Iulia, iar mai apoi la Sibiu, unde din nefericire a pierdut lupta pentru viață. Avea 42 de ani şi era profesoară.

Reprezentanții Primăriei din Aiud au închis parcul. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de accident.

„Rog public autoritățile competente , Poliția, Procuratura să facă dreptate! Dragi aiudeni, avem datoria morală să fim alături de doamna profesor, de familia îndurerată, pentru tragerea unui semnal de alarmă autorităților că vrem să se facă dreptate, că vrem siguranță. Propun ca deseară la ora 20.00 să ne întâlnim în fața Parcului Municipal Aiud. Nu la locul tragediei. E perimetru izolat. Cu lumânări. Cu respect, în spirit de solidaritate, o aiudeancă … Dumnezeu s-o odihnească!”, a scris duminică Ionela Danciu, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax