Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Femeia, eterna poveste: Dans, muzică uşoară şi prezentare de modă la „Pub 13”

Publicat

Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, în parteneriat cu „Pub 13”  a organizat vineri, 16 martie, începând cu ora 20.00, evenimentul «Femeia, eterna poveste».

Evenimentul a fost deschis de actriţa Bianka, cu un moment de aproape 20 de minute din piesa de teatru <Viori aprinse, femeile>. Ansamblul coregrafic Calliope a prezentat două dansuri, unul sportiv şi unul ţigănesc, iar interpreta Doina Cocîrţă a încântat publicul cu piese din repertoriul internaţional.

Punctul culminant al evenimentului a fost prezentarea de modă a creatoarei Ioana Sabău, în care o parte din finalistele concursului Miss Turism Alba 2011 au îmbrăcat două ţinute, una de seară şi una de lenjerie intimă. Toate doamnele şi domnişoarele au primit câte un trandafir din partea organizatorilor, iar seara a fost incheiată cu un show MC KOTTO&DJ M’LIVIO.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax