Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Femeie accidentată de un TIR, pe trecerea de pietoni, în municipiul Sebeş

Publicat

Un grav accident de circulaţie a avut loc joi dimineaţă, în centrul municipiului Sebeş, unde un TIR a lovit o femeie pe trecerea de pietoni.

În urma impactului, victima a fost transportată de urgenţă la spital.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Alba au făcut următoarele precizări:

„La data de 08.12.2011, ora 6.25, F.G., de 56 de ani, din comuna Chişlaz, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă , pe str. Lucian Blaga din municipiul Sebeş, nu a acordat prioritate de trecere unei femeie în vârstă de 37 de ani, din Sebeş, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, acroşând-o.

În urma accidentului femeia a suferit o fractură de bazin fiind transportată la spitalul din Sebeş unde a rămas internată.”

La data de 08.12.2011, ora 0625 F.G., de 56 de ani, din comuna Chişlaz, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă , pe str. Lucian Blaga din municipiul Sebeş, nu a acordat prioritate de trecere unei femeie în vârstă de 37 de ani, din Sebeş, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, acroşând-o.

În urma accidentului femeia a suferit o fractură de bazin fiind transportată la spitalul din Sebeş unde a rămas internată.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax