Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT la Alba Iulia. Femeie accidentată pe trecerea de pietoni, în apropiere de Kaufland

Publicat

politia accident trecere de pietoni kaufland alba iulia O femeie a fost accidentată, sâmbătă, pe trecerea de pietoni din fața supermarketului Kaufland, din Alba Iulia. Polițiștii spun că femeia a fost transportată la spital, conștientă. 

Şoferul ar fi ieșit cu maşina de pe strada Detunata, iar femeia a fost acroșată imediat ce a ajuns pe trecerea de pietoni. Mașina, condusă de un bărbat în vârstă, nu avea viteză.

Trecerea de pietoni respectivă este amplasată în fața supermarketului Kaufland, într-o zonă de obicei aglomerată, unde se întâlnește traficul spre și dinspre Micești, cu intrările și ieșirile din parcarea supermarketului și cu traficul de pe străzile adiacente.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 2 septembrie, în jurul orei 11.00, pe Calea Moților din Alba Iulia, un bărbat de 74 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Miceşti – Alba Iulia, a acroşat-o pe o femeie în vârstă de 47 de ani, din Alba Iulia, care era angajată în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Apocalipsa lui Rika

    sâmbătă, 02.09.2017 at 12:35

    acol la trecere se poate pune semafor …este unu de cativa ani nefolosit tot din banii publici , jos hava !

  2. Ionel

    sâmbătă, 02.09.2017 at 20:48

    Un semafor sta neutilizat de ani de zile in timp ce iesirea din parcarea hipermarketului este un chin cu masina si conform acestui articol, ca pieton de asemenea. De ce LIDL si SELLGROS au fiecare sensul lor giratoriu, iar KAUFLAND, cu cea mai mare capacitate a locurilor de parcare dintre toate spatiile comerciale din oras si servicii aditionale in parcare, nu are, nepasandu-i nimanui de oamenii care pleaca cu masina catre oras?

  3. arius

    duminică, 03.09.2017 at 08:40

    Str Detunata ar trebui sa fie cu sens unic, semafor,sa fie interzis accesul pe Deunata la cei ce vin dinspre Stadion…etc. Cine sa faca, pentru ca de ceva vreme nu-i mai pasa nimanui de aces oras (vezi si porcii din zona Dedeman) si multe alte lucruri „SMART”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax