Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE O femeie a DECEDAT după ce a căzut într-o fântână, în satul Florești. Echipajul SMURD Câmpeni a resuscitat-o aproape o oră

Publicat

Fantana Pompierii din Câmpeni au fost solicitați să intervină marți seara, în satul Florești, pentru salvarea unei femei căzute în fântână.

În jurul orei 20.10 femeia a fost scoasă din fântână. Paramedicii au efectuat manevre de resuscitare aproape o oră, dar din păcate femeia a decedat.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, marţi, la ora 19.27, poliţiştii din Cîmpeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o fântână din localitatea Floreşti, se află o persoană decedată.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a identificat cadavrul lui C.A., de 74 de ani, din localitatea Floreşti, care se afla într-o fântână situată la aproximativ 100 de metri de locuinţa sa.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Cîmpeni unde specialiştii legişti urmează să efectueze necropsia, pentru stabilirea cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Potrivit ISU Alba, Pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit la ora 19.35, în localitatea Florești, orașul Cîmpeni, pe strada Principală, pentru scoaterea unei persoane căzute într-o fântână. Pompierii militari s-au deplasat cu o autospecială de intrevenție și o ambulanță SMURD. Au scos din fântână o femeie în vârstă de 74 ani, au efectuat manevre de resuscitare aproximativ 40 de minute, dar, din păcate, medicul sosit la fața locului a declarat decesul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax