Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie de 34 de ani, prinsă cu alcoolemie de 0,98 la volan, după ACCIDENT pe DN1, între Alba Iulia şi Teiuş. S-a ales cu dosar penal

Publicat

la volan O femeie de 34 de ani din judeţul Sibiu este cercetată penal după ce a fost implicată într-un accident rutier, pe DN1, între Alba Iulia şi Teiuş, iar etilotestul a indicat alcoolemie de 0,98.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut miercuri dimineaţa, în jurul orei 7.00. Un tânăr de 24 de ani, din judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, în direcţia Alba Iulia – Teiuş, la kilometrul 394, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta, proiectându-l într-un alt autoturism care circula în aceeaşi direcţie.

În urma accidentului nu au rezultat victime omeneşti, iar, pentru soluţionarea evenimentului, cei trei conducători auto au fost invitați la sediul Poliţiei Oraşului Teiuş.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că femeia aflată la volanul celui de-al doilea autoturism implicat în evenimentul rutier, era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

T.L.D., de 34 de ani, din Cărţa, judeţul Sibiu, a fost condusă la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său poliţiştii au întocmit dosar penal în care este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax