Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie de 37 de ani din comuna Bistra, cu dosar penal. A vândut ilegal peste 200 de petarde, unor minori

Publicat

petarde

petardeO femeie de 37 de ani din comuna Bistra s-a ales cu dosar penal după ce a fost surprinsă de poliţişti în timp ce vindea petarde unor minori. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte că orice operaţiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an.

Miercuri, 9 decembrie, în jurul amiezii, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra au depistat-o pe o femeie în vârstă de 37 de ani, din comuna Bistra, în timp ce vindea unor minori, mai multe petarde.

Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii au găsit 238 de petarde ce fuseseră anterior achiziţionate de minori de la femeie.

Faţă de aceasta, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept şi comercializarea de articolele pirotehnice din categoriile F1 şi P1, către persoanele cu vârsta sub limita prevăzută de lege”.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte:

Orice operaţiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an.

Articolele pirotehnice din categoriile F1 şi P1 comercializate către persoanele cu vârsta sub limita prevăzută de lege, respectiv 16 ani, precum şi comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni constituie infracţiuni şi se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax