Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Femeie de 39 de ani din Alba Iulia, rănită într-un accident produs în Hațeg. Era pasageră pe un motociclu

Publicat

O femeie de 39 de ani din Alba Iulia a fost rănită într-un accident de circulație produs în Hațeg. 

În data de 05.07.2021, ora 11:35, Poliția Orașului Hațeg, a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că pe DN66, la intersecția Străzii Progresului cu strada Nicolae Titulescu din localitatea Hațeg, a avut loc un accident de circulație rutieră soldat cu victime omenești.

Poliţiştii ajunşi la fața locului, au constatat că, o femeie în vârstă de 51 ani, din orașul Hațeg, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificația indicatorului ,,OPRIRE” la o intersecție și a intrat în coliziune cu un motociclu condus de un bărbat în vârstă de 35 ani, din oraşul Hațeg, care circula pe strada Progresului și se angajase în efectuarea virajului la stânga spre strada Nicolae Titulescu.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, în vârstă de 39 ani, din municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, în calitate de pasageră pe motociclu, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală privind comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax