Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie de 43 de ani Alba Iulia, agresată de iubitul gelos. Bărbatul s-a ales cu dosar penal

Publicat

agresiune

Un caz  de violență în familie a fost înregistrat în noaptea de joi spre vineri, la Alba Iulia. O femeie de 43 de ani, din municipiu, a sunat la poliție și a reclamat faptul că, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, concubinul său a agresat-o.

UPDATE: Potrivit Jandarmeriei Alba, la faţa locului a fost chemat un echipaj de jandarmi. Oamenii legii au constatat că femeia prezenta urme de violențe, iar concubinul acesteia s-a manifestat violent, chiar și în prezența forțelor de ordine. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 500 lei iar cei doi au fost conduși la secția de poliție.

Polițiștii s-au deplasat la locuința reclamantei, unde au aplicat formularul de evaluare al riscului, iar în urma interpretării acestui a rezultat că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, transmite IPJ Alba.

Concubinului femeii i-a fost interzis să se apropie de aceasta, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax