Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Femeie de 51 de ani din Alba Iulia, agresată de fostul iubit, pe stradă. Bărbatul s-a ales cu dosar penal

Publicat

Un bărbat s-a ales cu dosar penal la Alba Iulia după ce și-ar fi agresat fosta concubină, pe o stradă din municipiu. Polițiștii au emis și ordin de protecție.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 26 ianuarie, Poliția Municipiului Aba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie de 51 de ani, din Alba Iulia a fost victima unei infracțiuni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, miercuri după-amiaza, în timp ce se afla pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia, femeia ar fi avut discuții contradictorii cu fostul său concubin, împrejurare în care ar fi fost agresată de către acesta, fără a fi necesară acordarea de îngrijiri medicale.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de fosta sa parteneră.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax