Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie de 57 de ani, din Sebeş, cu dosar penal. A furat bani şi acte dintr-o casă din oraş

Publicat

politia actiune control O femeie în vârstă de 57 de ani din Sebeş este cercetată penal de poliţiştii de investigaţii criminale din municipiu. A furat bani şi acte dintr-o locuinţă.

Potrivit IPJ Alba, în 1 noiembrie 2016, aceasta ar fi profitat de faptul că un cetăţean din municipiul Sebeş a lăsat uşa casei neasigurată şi a sustras un portmoneu cu documente şi bani.

Faţă de bănuită, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de  furt precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Femeia a fost identificată în cadrul unei acţiuni cu efective mărite, derulate de IPJ Alba şi Poliţai Sebeş, joi, pe raza municipiului şi a localităţilor arondate.

Vezi RAZII ale Poliţiei, la Sebeş. Şapte filtre rutiere, amenzi de peste 20.000 de lei, bunuri confiscate. Ce au descoperit oamenii legii

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax