Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie de 60 de ani din Alba Iulia, prinsă de jandarmi după ce a furat mai multe bunuri dintr-un magazin de pe strada Calea Moţilor. Riscă să fie cercetată penal

Publicat

masini jandarmi O femeie de 60 de ani din Alba Iulia a fost prinsă de jandarmi după ce a furat mai multe bunuri dintr-un magazin, în valoare de aproape 300 lei, pe care le-a ascuns în îmbrăcăminte şi a părăsit incinta fără să le plătească. A fost oprită de un echipaj de jandarmerie, iar acum riscă să fie cercetată penal.

Este vorba de o femeie în vârstă de 60 de ani, din Alba Iulia, asupra căruia jandarmii au găsit mai multe obiecte de îmbrăcăminte (şosete, bluze, jachete, dresuri, pantaloni, lenjerie intimă), dar şi o umbrelă, o husă de telefon şi o cană, cel mai probabil sustrase dintr-un magazin situat pe strada Calea Moţilor din municipiul reşedinţă de judeţ. Femeia a fost observată marţti, 5 ianuarie, în jurul orei, 14.00, de personalul magazinului care, apreciind că aceasta are un comportament suspect, a solicitat ajutor prin apel la 112.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a oprit-o pe cea bănuită de furt nu departe de locul faptei, iar, în urma controlului corporal preventiv, au fost găsite bunurile indicate ca fiind sustrase.

La început femeia respectivă a negat că a luat produsele, le-a disimulat în propria îmbrăcăminte şi a părăsit incinta magazinului fără să le plătească, dar, după ce a fost condusă la sediul Jandarmeriei Alba, a admis că a săvârşit aceste fapte.

În aceste condiţii, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt, în cauză a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, act care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax