Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie de 78 de ani găsită INCONŞTIENTĂ pe marginea DN1, la Unirea. Poliţiştii au demarat ANCHETĂ privind un posibil ACCIDENT rutier

Publicat

politia noaptea Poliţiştii din Alba cercetează împrejurările în care o femeie în vârstă de 78 de ani din comuna Lopadea Nouă a suferit leziuni grave, fiind găsită inconştientă, pe marginea DN1, la Unirea, în noaptea de luni spre marţi. Oamenii legii iau în calcul faptul că aceasta ar putea fi victima unui accident rutier.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 16/17 martie, în jurul orei 2.15, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe DN1, la kilometrul 430+400 de metri se află o persoană căzută pe partea carosabilă.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi ambulanţă, fiind identificată G.L., o femeie în vârstă de 78 de ani, din localitatea Băgău, comuna Lopadea Nouă, care era inconştientă, prezentând o plagă la nivelul capului.

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internată, în stare gravă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment şi identificarea eventualelor persoane şi autovehicule implicate, în cauză existând posibilitatea ca leziunile suferite să fie urmarea unui accident rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax