Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie de 85 de ani din Zlatna, agresată şi imobilizată de hoţi, în propria locuinţă. I-au furat 60 de lei şi un inel de aur

Publicat

O femeie de 85 de ani din Zlatna a fost găsită imobilizată în baia locuinţei sale, luni, în jurul amiezii, la o zi după ce fusese jefuită de persoane necunoscute, cu feţele acoperite. Acestea i-au furat femeii suma de 60 de lei şi un inel de aur. Poliţiştii îi caută pe făptuitori.

Luni, 14 ianuarie, la ora 11.50, Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie de 85 de ani din Zlatna a fost găsită imobilizată în baia locuinţei sale.

Poliţiştii s-a deplasat imediat la faţa locului, unde au găsit victima conştientă, dar în stare de şoc. Pentru continuarea cercetărilor a fost constituită o echipă formată din ofiţeri specialişti din cadrul Serviciului de Investigaţii criminale şi ai Serviciului Criminalistic care, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, efectuează cercetări.

Duminică seara, trei persoane necunoscute, cu feţele acoperite, au pătruns în locuinţa victimei B.M. (85 de ani), din Zlatna, pe care au agresat-o şi au imobilizat-o, legând-o de mâini şi de picioare, după care  i-au sustras dintr-un portmoneu suma de 60 de lei şi un inel din aur.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Alba, în vederea acordării de îngrijiri medicale, în prezent starea de sănătate a acesteia fiind stabilă.

În cauză, poliţiştii au constituit un cerc de suspecţi iar cercetările sunt continuate pentru identificarea autorilor în vederea tragerii lor la răspundere penală, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi violare de domiciliu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax