Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Femeie de 87 de ani din Veseuş – Jidvei, transportată la spital cu traumatisme, după ce a fost acroşată de o căruţă

Publicat

O femeie în vârstă de 87 de ani din localitatea Veseuş, lângă Jidvei a ajuns la spital, joi seara, după ce a fost acroşată de o căruţă, în timp ce se plimba pe stradă.

Joi, 14 iunie, la ora 22.30, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Principală localitatea Veseuş, comuna Jidvei, a avut loc un accident rutier.  Echipa operativă a constatat că, în jurul orei 22.15, P.P. (29 de ani), din comuna Jidvei, în timp ce conducea o căruţă, a acroşat-o, cu ruda metalică de la coşul căruţei, pe o femeie de 87 de ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie, pe partea stângă a carosabilului.

În urma accidentului, femeia a suferit traumatisme corporale şi a fost transportată la spitalul din Blaj şi apoi transferată la Spitalul Judeţean Alba, pentru asistenţă medicală de specialitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax