Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie descoperită decedată pe raza comunei Ciuruleasa. A intrat în șoc hipotermic după ce a petrecut o noapte în zăpadă

Publicat

O femeie din comuna Ciuruleasa a fost descoperită fără suflare în locul numit „La Fântâna Rece”. Necropsia efectuată de medici a arătat că aceasta a murit din cauza hipotermiei, după ce a stat o noapte întreagă căzută în zăpadă.

La data de 19 ianuarie, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 55 de ani, din comuna Ciuruleasa, a fost găsită în stare de inconștiență, căzută în zăpadă, în locul numit “La Fântâna Rece”.

Un echipaj al Ambulanţei Abrud a intervenit şi a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, vineri seara, victima a consumat băuturi alcoolice la domiciliul unui bărbat din comună, după care a plecat spre locuinţa sa.

În urma necropsiei efectuate de specialiştii legişti din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba, s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă şi a fost cauzată de şocul hipotermic prin expunere accidentală la frig.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax