Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Femeie din Alba, hărțuită de un bărbat timp de opt luni. Urmărită pe stradă, șicanată în trafic și amenințată prin mesaje

Publicat

politie, IPJ, masina politie

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată pentru hărțuire, după ce timp de opt luni a urmărit o femeie de la locul de muncă și până acasă. Mai mult, i-a trimis mesaje în care o înjura sau unele de amenințare. 

Faptele s-au petrecut pe raza localității Zlatna, în perioada martie – octombrie 2019, iar anchetatorii spun că femeia a fost într-o continuă stare de temere. 

Potrivit anchetatorilor, ”inculpatul a hărțuit-o pe persoana vătămată prin faptul că în mod repetat și fără drept a urmărit-o cu autovehiculul, inclusiv de la locul de muncă şi până la locuinţa de domiciliu, a şicanat-o în trafic, i-a adresat cuvinte jignitoare”, precizează anchetatorii.

Bărbatul ”i-a trimis în mod repetat mesaje text şi apeluri pe telefonul mobil personal şi pe cele aparţinând membrilor familiei, mesaje ce conţineau expresii jignitoare, vulgare şi unele ameninţări, acțiuni care prin frecvență și conținut i-au creat persoanei vătămate o stare de temere”, au mai declarat anchetatorii pentru alba24.ro.

Dosarul pentru hărțuire a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia în data de 25 noiembrie, dar momentan nu a primit un prim termen de judecată.

Caz MACABRU într-o gară CFR din Alba: Un bărbat a întreținut relații sexuale cu un cadavru. Faptașul, trimis în judecată

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax