Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie din Alba Iulia, amenințată cu bătaia chiar de fiul ei. I-a reproșat că se întoarce băut acasă

Publicat

 masina jandarmiCând părintele i-a reproşat că iarăşi se întorsese acasă sub influenţa băuturilor alcoolice, fiul a sărit la bătaie. S-a întâmplat pe strada Vasile Goldiş din municipiul Alba Iulia, iar incidentul a fost aplanat de un echipaj de jandarmerie.

Printr-un apel la 112, luni, în jurul orei 20.00, o femeie a solicitat ajutor de urgenţă deoarece era înjurată şi ameninţată cu acte de violenţă. Echipajul de jandarmerie a constatat că agresorul era chiar fiul acesteia, în vârstă de 23 de ani.

Tânărul era sub influenţa alcoolului şi acesta a fost motivul care a stat la baza conflictului cu mama sa, în urma căruia femeia a fost nevoită să se baricadeze într-o cameră a locuinţei până la sosirea jandarmilor.

Din verificările efectuate a reieşit faptul că nu este pentru prima dată când între cei doi apar conflicte asemănătoare, dar de mai mică amploare, iar acestea survin pe fondul unor divergenţe mai vechi care se acutizează de obicei atunci când fiul consumă alcool.

În aceste condiţii jandarmii le-au indicat să evite să mai fie implicaţi în astfel de incidente şi să încerce să găsească modalităţi legale de stingere a disensiunilor dintre ei. Echipajul de jandarmerie a plecat doar după ce situaţia a revenit la normal şi nu înainte de a-l sancţiona contravenţional pe tânărul vinovat de producerea situaţiei tensionate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax