Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie din Alba Iulia, ameninţată cu bătaia, în timp ce-şi plimba câinele. Agresorul riscă să fie cercetat penal

Publicat

masini jandarmi Un bărbat de 30 de ani riscă dosar penal şi a fost amendat de jandarmi după ce a ameninţat cu bătaia o femeie din Alba Iulia care-şi plimba câinele.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 24 octombrie, în jurul orei 19.00, pe strada Violetelor din municipiul Alba Iulia şi a fost semnalat la 112. O femeie a solicitat ajutor de urgenţă deoarece, în timp ce se plimba cu câinele, a fost ameninţată cu bătaia de un bărbat. Mai mult, a relatat că a fost fugărită de acesta câţiva zeci de metri, până când a reuşit să se refugieze la domiciliu.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit prompt în ajutorul femeii şi l-a identificat pe presupusul agresor. Nu a fost foarte greu deoarece acesta între timp intrase în conflict cu un minor, martor la altercaţie.

Bărbatul părea a fi sub influenţa alcoolului şi a recunoscut că a avut un comportament agresiv faţă de femeie. A încercat să şi-l motiveze prin faptul că animalul de companie al acesteia ar fi urinat pe peretele localului unde lucrează prietena sa. Fără să regrete ceea ce a făcut, chiar şi în prezenţa jandarmilor, a continuat să profereze injurii la adresa victimei şi să o ameninţe că va săvârşi acte de violenţă, atât asupra ei cât şi a câinelui.

În aceste condiţii, a fost condus la sediul Jandarmeriei Alba, situat pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul reşedinţă de judeţ, unde a fost identificat ca fiind Andrei I.T. (30 de ani), domiciliat în Alba Iulia. În urma verificărilor efectuate au rezultat suspiciuni rezonabile cu privire la săvârşirea de către acesta a infracţiunilor de ameninţare şi lovire şi alte violenţe, drept pentru care în cauză a fost întocmit un proces verbal de constatare, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările. Totodată, a fost amendat cu suma de 200 lei pentru injuriile şi violenţele verbale exprimate în spaţiul public.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax