Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Femeie din Alba Iulia, atacată pe stradă de un câine periculos, care i-a ucis cățelul. Animalul este în continuare liber

Publicat

O femeie din Alba Iulia a fost atacată vineri seară pe stradă de un câine dintr-o rasă considerată periculoasă. Aceasta își plimba cățelul, când, un câine posibil din rasa pitbull, i-a atacat. Cățelul acesteia a fost ucis, iar ea a fost mușcată de picior și de umăr, au transmis reprezentanții IPJ Alba. 

”Seara trecută, o femeie de 29 de ani a fost atacată si muscata de un câine, posibil din rasa pitbull, in timp ce se plimba cu bichonul sau pe o stradă din Alba Iulia.

Femeia a suferit leziuni la un picior si la umăr, iar cățelul ei a murit. Câinele agresiv a fugit si până acum nu a fost găsit.

Căutările sunt continuate de polițiști împreună cu jandarmii si politia locala. Totodată, se fac cercetari pentru identificarea proprietarului acestuia. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin” au trasmis polițiștii din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 21.09.2019 at 13:00

    Cel putin doi caini din aceasi rasa pot fi vazuti aproape zilnic in parcul de jos fara botnita. Nu am vazut vreun politist local sa ia vreo masura.Cred ca nici nu stiu ce sa faca.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax