Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Femeie din Alba Iulia, pe lista celor mai căutate infractoare din lume. Motivul pentru care autoritățile o vânează

Publicat

O femeie din Alba Iulia este pe lista celor mai căutați infractori din lume. În vârstă de 34 de ani, este condamnată la 10 ani de închisoare.

Potrivit datelor publicate de Europol, aceasta este considerată liderul unui grup de crimă organizată, fiind acuzată de proxenetism și trafic de persoane.

”Alături cu alte persoane, a inițiat și organizat o grupare infracțională organizată pentru exploatarea sexuală a unor persoane (femei), precum și în scopul facilitării practicării prostituției, unele dintre aceste persoane fiind minore. A fost condamnată la 10 ani de închisoare, fiind dată în urmărire din august 2012”, arată Europol.

Ana Maria Radu-Stoica a fost condamnată în 2012 (avea atunci 24 de ani), de magistrații Tribunalului Alba, pentru aderare la un grup infracțional nestructurat, trafic de persoane și proxenetism.

Potrivit Poliției Române, femeia are mandat de executare a închisorii, fiind dată în urmărire națională și internațională.

Pe lista Europol cu infractori dați în urmărire se află și alți români:

  • Petrișor Lupu, 41 de ani, din Călărași, condamnat la 17 ani de închisoare pentru omor, dat în urmărire din decembrie 2013

  • Bogdan Sorin-Paiu, 37 de ani, din Brașov, condamnat 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, dat în urmărire din decembrie 2013 (a organizat un grup specializat în trafic de droguri de mare risc, în special cocaină)

  • Marius Iliuță Bucureșteanu, 30 de ani, din Corabia – Olt, condamnat la 8 ani de închisoare pentru tentativă de omor asupra a două persoane

  • Ionel Teja, 57 de ani, din București, condamnat la 20 de ani de închisoare pentru trafic de droguri (cu alți 3 complici, a facilitat introducerea ilegală în țară a 79 kg de heroină)

foto: Europol

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. dolfi

    luni, 26.12.2022 at 18:17

    asta cu sor-sa si cu mama lor umblau pe strada cu evlavie falsa si toata ziua erau cu „daca vrea domnu’ Iisus” in sus si-n jos. Erau in retea ea cu sor-sa mai mica, dar ca sa nu faca si sor-sa mai mica puscarie, a mers mama lor in locul ei. Nici tac-su nu-i usa de biserica, in cartier era banuit ca fiind „ciripitor” la securitate.
    Aschia nu sare departe de trunchi…

  2. Dan Paul Balan

    luni, 26.12.2022 at 20:30

    Nu pare romanca… seamana cu..nu stiu..nu cumva ati incurcat pozele,si ne prezentati o infractoare straina,posibil sud-asiaticaa, drwpt romanca?!

  3. Dana

    marți, 27.12.2022 at 10:37

    Ori e de entie roma ori nu e de a noastra ca nu pare deloc romanca..parca citesc o stire din alta tara :)) plus ca la noi rareori vezi poze deastea de profil tip poze de puscarie..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate