Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Femeie din Alba, urmărită prin GPS de fostul concubin: Bărbatul voia să afle unde merge aceasta. Ce a făcut într-o noapte

Publicat

politie noaptea

O femeie din Blaj a fost urmărită prin GPS de fostul concubin. Mai exact bărbatul i-a montat un dispozitiv GPS, pe mașina femeii, pentru a vedea unde se deplasează aceasta. 

Mai mult de atât, în dimineața zilei de 18 iunie 2023,femeia în vârstă de 34 de ani a sesizat Poliția Municipiului Blaj cu privire la faptul că fostul său concubin a pătruns, fără drept, în locuința sa și a amenințat-o.

Cazul a fost mediatizat de reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă.

Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în noaptea de 17/18 iunie 2023, bărbatul, în vârstă de 31 de ani, ar fi distrus ușa de acces în imobilul fostei sale concubine, ar fi pătruns în interiorul acestuia unde i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență.

Se pare că, bărbatul ar fi montat, pe autoturismul femeii, un dispozitiv GPS, pentru  a-i monitoriza deplasările.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, polițiștii au emis, față de bărbat, un ordin de protecție provizoriu prin care i-au interzis să se apropie de fosta sa parteneră.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, amenințare și violarea vieții private.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax