Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie din Blaj, agent de vânzări la o firmă, cu dosar penal după ce şi-a însuşit marfă de peste 37.000 lei

Publicat

O femeie din Blaj, agent de vânzări la o firmă din Mirăslău, s-a ales cu dosar penal după ce şi-a „reţinut” carne şi produse din carne în valoare de peste 37.000 de lei, marfă pe care ar fi trebuit să o livreze unor agenţi economici. Acum, este cercetată pentru delapidare şi fals.

Pe 27 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au întocmit dosar de cercetare penală faţă de o femeie de 46 de ani, din municipiul Blaj, ce este bănuită de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, transmite IPJ Alba.

În perioada martie – noiembrie 2017, femeia, având calitatea de agent de vânzări la o societate comercială din comuna Mirăslău, specializată în producerea de carne şi preparate din carne, și-ar fi însușit marfa pe care ar fi trebuit să o vândă, în valoare de 37.263 lei.

Pentru a-şi acoperi faptele, femeia ar fi ar fi întocmit, în fals, facturi potrivit cărora carnea și preparatele din carne au fost livrate mai multor agenți economici din județul Alba, însă, în realitate, agenții respectivi nu au primit produsele.

Cercetările sunt continuate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax