Connect with us
Publicitate

BLAJ

Femeie din Blaj, bătută de concubin. Cumnata acesteia a sunat la 112. Agresorul, REȚINUT de polițiști

Publicat

Un bărbat de 37 de ani a fost reținut de polițiștii din Blaj după ce și-a agresat concubina. Cumnata victimei a fost cea care a alertat autoritățile.

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 octombrie 2022, în jurul orei 16:00, polițiștii din Blaj au fost sesizați, prin apel 112, de către o tânără de 21 de ani, din Daia Română, cu privire la faptul că o femeie de 33 de ani, din Blaj, care este cumnata ei, este agresată de concubin.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în data de 29 octombrie 2022, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, polițiștii au emis, față de bărbat, ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile. Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Blaj l-au reținut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, în cursul zilei de azi, 30 octombrie 2022, pentru dispunerea măsurilor legale.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax