Connect with us
Publicitate

BLAJ

Femeie din Blaj cu antecedente penale, reținută de polițiști. A sustras mai multe produse cosmetice și alimente dintr-un magazin

Publicat

politie noaptea

Polițiștii din Blaj au reținut-o pe o femeie care este cercetată pentru furt din magazin. Aceasta nu este la prima faptă de acest fel. Va fi prezentată în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 08 ianuarie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj, au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de o femeie de 43 de ani, din Blaj, care a fost identificată ca și bănuită de săvârșirea unui furt dintr-un magazin, faptă sesizată poliției la data de 6 decembrie 2019.

În sarcina acesteia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 6 decembrie 2019 ar fi profitat de neatenția angajaților unui magazin din Blaj și ar fi sustras produse alimentare și cosmetice în valoare de 890 de lei.

Femeia nu este la prima faptă de acest fel și nici la prima reținere. În iunie 2019 a fost reținută după ce a furat portmoneul unei femei, iar în 2018 a fost reținută pentru că a furat suma de 1.040 de lei din sertarul unui magazin din Blaj.

De asemenea, femeia are antecedente penale, constând în fapte de furt săvârșite atât în țară cât și în străinătate.

În cursul zilei de azi, 9 ianuarie 2020 va fi prezentată în fața magistraților din cadrul Parchetului de lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax