Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie din Cîmpeni, RĂNITĂ cu un CUŢIT, de concubin. Bărbatul, cu dosar penal după conflictul produs în timp ce se afla sub influenţa alcoolului

Publicat

cutitUn bărbat de 45 de ani din Cîmpeni s-a ales cu dosar penal după ce s-a îmbătat, s-a certat cu concubina şi a lovit-o cu un cuţit. Femeia a ajuns la spital şi a rămas internată pentru supraveghere medicală.

Conflictul s-a produs pe 13 iunie, Poliţia Orașului Cîmpeni fiind sesizată prin 112, în jurul orei 21.00. Bărbatul, B.I.F. (45 de ani), din Cîmpeni, a fost cel care a anunţat incidentul, însă a relatat că concubina sa se tăiase cu un cuţit la picior.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma investigaţiilor efectuate au stabilit că leziunile suferite de femeie au fost provocate de către apelant, în timpul unui conflict ce a avut loc la locuinţa comună, pe fondul consumului de alcool.

Femeie, în vârstă de 41 de ani, a fost transportată la spitalul din Cîmpeni unde a primit îngrijiri medicale şi a rămas sub supraveghere, prezentând leziuni la coapsa dreaptă.

Faţă de B.I.F. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate