Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie din Ciugud, victima unei înşelăciuni de schimb valutar. Două persoane din Dolj şi Timiş, cercetate de poliţiştii din Alba Iulia

Publicat

bani lei euro O femeie din Ciugud a fost păgubită cu peste 700 de lei după ce a acceptat o tranzacţie de schimb valutar oferită de două persoane, din Dolj şi Timiş. Vroia să schimbe 200 de euro şi a primit bani mai puţini. Poliţiştii i-au identificat pe „ţepari” şi aceştia s-au ales cu dosar penal.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia au identificat, marţi, două persoane din judeţele Dolj şi Timiş care au înşelat-o pe o femeie din comuna Ciugud, cu ocazia efectuării unui schimb valutar.

M.M., o femeie de 42 de ani, din Negoi, judeţul Dolj şi S.I.D., un bărbat de 34 de ani, din municipiul Timişoara, în timp ce se aflau în apropierea unei case de schimb valutar din Alba Iulia, au abordat-o pe o femeie de 38 de ani, din comuna Ciugud şi s-au oferit să-i schimbe suma de 200 de euro, la un curs avantajos.

În aceste împrejurări cei doi, profitând de neatenţia victimei, au reuşit să-o înşele cu suma de 776 lei. Fapta s-a petrecut marţi, în jurul orei 12.00.

Pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax