Connect with us
Publicitate

AIUD

Sumă enormă de bani, furată din locuinţa unor pensionari din județul Alba. Dosar penal pentru o femeie din Craiova

Publicat

l

O femeie de 42 de ani din Craiova este cercetată penal de Poliţia Alba, după ce ar fi furat o sumă foarte mare de bani din casa unor pensionari din Lopadea Nouă, județul Alba. Este vorba despre 33.000 de lei, o sumă enormă pentru cei doi bătrâni. Pentru documentarea dosarului, poliţiştii au făcut percheziţii la mai multe adrese.

Poliţiştii din Aiud, în colaborare cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Dolj au identificat o femeie de 42 de ani bănuită de furt calificat.

Aceasta ar fi intrat în locuinţa a două persoane cu vârste de 73 si 84 de ani din comuna Lopadea Nouă, de unde ar fi  sustras suma de 33.000 lei, spun polițiștii.

”În urma probatoriului administrat şi a perchezițiilor efectuate în 5 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, în colaborare cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Dolj au identificat o femeie, de 42 de ani, din Craiova, ca fiind autoarea unui furt de bani dintr-o locuinţă din comuna Lopadea Nouă.

În 21 martie, femeia ar fi profitat de neatenţia celor două persoane, de 73 şi 84 de ani, din comuna Lopadea Nouă, judeţul Alba şi ar fi sustras din interiorul locuinței acestora suma de 33.000 lei.

Prejudiciul a fost  recuperat integral şi restituit persoanelor vătămate” au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax