Connect with us
Publicitate

CUGIR

Femeie din Cugir, găsită moartă în propriul apartament. Locuința era inundată de fumul provenit de la o saltea arsă

Publicat

interventie ISU deblocare usa apartament

O femeie de 70 de ani a fost găsită moartă, duminică dimineață, în apartamentul ei din Cugir. Cei care au alertat autoritățile au fost vecinii, care au observat fum ieșind din locuința acesteia. Pompierii sosiți la fața locului au spart ușa și au găsit-o pe femeie lângă o saltea care arsese, iar apartamentul era plin de fum.

”La ora 9.31, prin SNUAU 112 s-a primit un apel prin care se anunța un posibil incendiu cu degajare de fum într-un apartament dintr-un bloc de pe str. 21 Decembrie 1989 din orașul Cugir” au transmis reprezentanții ISU.

La fața locului a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cugir cu o autospecială de lucru cu apă și echipajul SMURD Cugir. Pompierii voluntari de la Cugir au forțat ușa apartamentului și au patruns in interior.

Într-adevar, apartamentul era inundat cu fum iar incendiul se manifesta localizat doar la o saltea. În zona respectiva a fost gasită o persoană de sex feminin (în vârstă de aproximativ 70 ani) decedată.

”De la ISU Alba a fost trimisă la fața locului o echipă de cercetare pentru stabilirea cauzelor care au dus la izbucnirea incendiului. În functie de rezultatul cercetarilor vom face precizări ulterioare” au transmis reprezentanții instituției.
Aceștia au mai precizat că incendiul nu a afectat apartamentul ci doar salteaua pe care a fost găsită persoana respectivă și că nu a fost nevoie ca ceilalți locatari să fie evacuați.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax