Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Femeie decedată, din Galda de Jos, recuperată de salvamontiști din cascada „Băile Romane”. Oamenii legii au confirmat ipoteza sinuciderii

Publicat

O femeie de 52 de ani din județul Alba a fost descoperită de salvamontiști, decedată, la baza unei cascade din zona turistică Băile Romane, în apropierea localităţii Cetea. Trupul femeii a fost găsit plutind în apă, iar recuperarea acestuia s-a dovedit destul de dificilă. Oamenii legii au confirmat că este vorba despre o sinucidere.

Potrivit Salvamont Alba, echipajele de salvamontiști au fost solicitate să intervină miercuri dimineață, în jurul orei 8.00, pentru căutarea unei femei, dată dispărută de luni. Apropiații acesteia erau convinși că femeia s-a sinucis, iar cercetările au confirmat această ipoteză. După aproape 2 ore de căutări, corpul neînsuflețit al femeii a fost descoperit de salvamontiști la baza unei cascade, în zona Băile Romane din apropiere de localitatea Cetea.

Pentru recuperarea cadavrului din apă, salvamonțiștii au acționat cu o tiroliană, iar ulterior acesta a fost transportat cu un ATV și depozitat la morga Spitalului Județean Alba. Din primele cercetări, pe corp nu au fost evidențiate urme de violență. Femeia era din Galda de Jos.

Vă prezentăm mai jos comunicatul IPJ Alba:

„Azi, 1.08.2012, în jurul orelor 11 şi 15 minute, Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, împreună cu o echipa din cadrul Salvamont Alba, au găsit, în locul numit Băile Romane de pe raza localităţii Cetea, cadavrul lui D.E., o femeie de 52 de ani, din comuna Galde de Jos.

Femeia era dispărută de la domiciliu din data de 30.07.2012, fapt semnalat poliţiei de către familie, în seara zilei de 30.07.2012, orele 22.10.

În baza sesizării, au fost demarate activităţile de căutare, iar în cursul acestei dimineţi a fost organizată o acţiune de scotocire împreună cu Salvamont Alba, cadavrul femeii fiind găsit în acumularea de apă din zona Băilor Romane.

La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost evidenţiate urme de violenţă. Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax