Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie din Huedin, prinsă în trafic după ce a furat bunuri dintr-un magazin în Apuseni. Era în mașină cu alte 3 persoane

Publicat

masina-politia

Polițiștii din Câmpeni au recuperat bunurile sustrase dintr-un magazin din Vadu Moților de către persoane care se îndreptau, cu un autoturism, spre județul Cluj. O femeie, ocupantă a autoturismului, le-a spus polițiștilor că ea a furat și că celelalte persoane nu știau de fapta sa.   

Potrivit IPJ Alba, miercuri, în jurul orei 20.30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au fost sesizați de către angajata unei societăți comerciale din Vadu Moților, cu privire la faptul că din magazin au dispărut mai multe produse alimentare și industriale, în valoare de 300 de lei, după ce acesta a fost vizitat de 4 persoane.

Cu ajutorul indiciilor oferite de reclamantă, polițiștii au identificat și oprit, în trafic, pe DN 1 R – Horea, un autoturism în care se aflau 4 persoane, două femei și doi bărbați, din Huedin, județul Cluj.

Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii au găsit bunurile sustrase din magazin, în  legătură cu care una dintre femeile din autoturism, în vârstă de 31 de ani, a recunoscut că le-a furat, faptă despre care a spus că ceilalți ocupanți ai autoturismului nu ar fi avut cunoștință.

Pe numele ei a fost întocmit dosar penal, pentru furt, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii sale activități infracționale precum și cu privire la aspectele privind eventuale fapte de complicitate la furt săvârșite de celelalte persoane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax