Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Femeie din Lopadea Veche, agresată de soț. Polițiștii au emis ordin de protecție și au deschis dosar penal

Publicat

O femeie de 54 de ani din Lopadea Veche a fost agresată și amenințată de soț, pe fondul unor discuții contradictorii. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 13 aprilie 2024, în jurul orei 22:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Aiud au fost sesizați de către o femeie de 54 de ani, din localitatea Lopadea Veche, județul Alba, cu privire la faptul că a fost agresată de soțul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în timp ce se afla împreună cu soțul său, la locuința comună din localitate, femeia ar fi fost agresată fizic și amenințată, de către acesta, pe fondul unor discuții contradictorii.

Față de bărbatul de 60 de ani, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, prin care i-a fost interzis să se apropie de soția sa.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax