Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Femeie din Meteș, trimisă după gratii pentru tâlhărie calificată. A bătut un bărbat și i-a furat banii

Publicat

aiud penitenciar

Polițiștii din Alba Iulia, alături de colegii din Galda de Jos au reținut o femeie de 45 de ani, din comuna Meteş, care a fost condamnată la închisoare cu executare pentru tâlhărie calificată.

Petronela Pantea a primit trei ani de închisoare cu executare, după ce atacat cu spray lacrimogen și a bătut cu pumnii și picioarele un bărbat căruia îi datora o sumă de bani.

Potrivit IPJ Alba, la data de 15 aprilie 2019, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au identificat şi reţinut o femeie în vârstă de 45 de ani, din comuna Meteş, posesoarea unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Alba Iulia.

Petronela Pantea a împrumutat în data de 19 aprilie 2017, suma de 350 de lei de la H.I, căruia i-a lasat drept gaj un telefon mobil. Mai târziu Petronela l-a anunțat pe bărbat să se vadă cu acesta la un bar din Ampoița pentru a-i returna banii, dar acolo femeia l-a atacat pe barbat.

”În data de 19.04.2017, în jurul orelor 21.30, aflându-se împreună cu doi minori  de 13 și respectiv 12 ani, în curtea unui magazin din din zona Gura Ampoiței, satul Ampoița, inculpata Pantea Petronela i-a pulverizat spray lacrimogen în față persoanei vătămate H. I., după care i-a aplicat lovituri cu pumnii peste cap și cu picioarele peste picioare, persoana vătămată fugind spre poartă și mai apoi pe drum, fiind urmărit de către inculpată și de cei doi tineri, după care, la circa 20- 30 metri, spre satul Ampoița, în timp ce persoana vătămată H.I. era căzut pe mijlocul părții carosabile, inculpata Pantea Petronela i-a căutat prin buzunarele hainei, de unde i-a luat un telefon mobil.

Persoana vătămată H.I. a suferit leziuni traumatice la nivelul capului, pentru care a obținut certificat medico-legal, din care reiese că leziunile suferite au necesitat un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale, persoana vătămată formulând plângere penală.” se arată în rechizitoriul întocmit de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Pe lângă telefonul mobil femeia i-a mai furat bărbatului și suma de 150 de euro.

În data de 26 martie, Judecătoria Alba Iulia a condamnat-o la 3 ani de închisoare cu executare, 2500 de lei daune civile și morale și încă 3000 de lei cheltuieli judiciare, toate victimei sale.

Condamnata a fost depusă în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax