Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Femeie din Roșia de Secaș, bătută în propria casă de fostul concubin. Scandal pornit de la băutură și discuții contradictorii

politie noaptea

Publicat

O femeie din Roșia de Secaș a sunat la 112 după ce a fost agresată de fostul concubin, în locuința sa. Fapta s-a petrecut în noaptea de 18 august, iar la fața locului au intervenit polițiștii. 

Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că scandalul a început de la o serie de neînelegeri. Din câte se pare bărbatul era beat când a intrat în casă, peste femeie.

Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 18 august 2024.

În noaptea de 18 august 2024, în jurul orei 00.50, polițiștii Secției de Poliție Rurală Blaj au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către o femeie de 46 de ani, din localitatea Roșia de Secaș, județul Alba, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a reieșit că fostul concubin al femeii, un bărbat de 51 de ani, din aceeași localitate, a pătruns fără drept în locuința femeii, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor neînțelegeri, ar fi agresat-o fizic, pe aceasta.

Pe numele bărbatului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile și au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și violență în familie.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate