Connect with us
Publicitate

ABRUD

Femeie din Roșia Montană, lovită cu pumnii, de prieten. Bărbatul s-a ales cu dosar penal

Publicat

Un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie la Roșia Montană, după ce și-a lovit, cu pumnii, concubina. Polițiștii din Abrud au emis un ordin de protecție provizoriu față de acesta.

Potrivit IPJ Alba, luni, polițiștii din Abrud au fost sesizați de către o femeie din comuna Roșia Montană, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de concubin.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu concubina sa, ar fi lovit-o cu pumnii.

În urma interpretării formularului de evaluare a riscului a rezultat necesitatea emiterii, față de agresor, a unui ordin provizoriu de protecție pe o perioadă de 5 zile, acesta fiind obligat să nu se apropie de concubina sa.

De asemenea, pe numele său a fost întocmit un dosar penal, pentru violență în familie.

UPDATE: Jandarmeria Alba a precizat că, înainte de incident, bărbatul fusese amendat cu 800 lei pentru provocare de scandal, fiind în stare de ebrietate. Un vecin sunase la 112, iar jandarmii din localitate l-au sancționat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax