Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Femeie din Sebeș dusă la spital cu un elicopter SMURD după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul său. Ce s-a întâmplat

Publicat

O femeie din Sebeș a fost bătută până a fost băgată în spital de soțul său. S-a întâmplat în cursul zilei de 19 iunie, în zona Râpei Roșii.

Femeia a fost atât de tare bătută cu o bâtă, dar și cu pietre, încât a fost transportată de urgentă cu un elicopter SMURD la Târgu Mureș, după ce ințial a fost dusă la spital, în județul Alba. 

Aceasta a suferit o fractură puternică de mandibulă. Bărbatul s-a întors recent din Franța, unde a executat o pedeapsă privativă de libertate. Din câte se pare acesta ar fi fost gelos la întoarcerea în țară.

Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din data de 20 iunie 2024.

Bătută cu bestialitate de soțul său

La data de 19 iunie 2024, polițiștii din Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Sebeș, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 19 iunie 2024, s-ar fi deplasat împreună cu soția sa în zona Râpei Roșii din apropierea municipiului Sebeș unde, pe fondul geloziei, ar fi agresat-o.

Femeia a fost transportată la spital, iar în urma examinării medico- legale a rezultat că ar avea nevoie de 45- 50 de zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 20 iunie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Otvo Mariana

    duminică, 23.06.2024 at 08:39

    Va rog sa dați pe veața nu merita sa trăiască asa cum o de sfigurato sa fie și el la fel sa vad cu se simte faceți dreptatea ce femeie zace pe pat ul spitalul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax