Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Femeie din Șugag, dată DISPĂRUTĂ de familie, a fost GĂSITĂ la o fermă de animale din Lancrăm

Publicat

O femeie în vârstă de 33 de ani din Șugag este căutată de familie. Aceasta a dispărut, la mijlocul lunii august, după ce a fost externată din Spitalul din Alba Iulia.

UPDATE 29 august: Femeia a fost găsită de polițiști la o fermă din localitatea Lancrăm. Din fericire nu a fost victima vreunei infracțiuni.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, femeia a fost internată la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia în data de 4 august, iar în 13 august a fost externată. Dispariția femeii a fost sesizată de către concubinul acesteia în data de 21 august. Deoarece nu a fost găsită până în momentul de față, femeia a fost dată în urmărire națională.

Potrivit unor vecini ai acesteia, persoana dispărută se numește Cătă Ioana. Femeia ar fi fost internată, la începutul lunii august, la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia. În data de 10 august, femeia a fost vizitată în spital de către concubinul acesteia.

Familia a anunțat dispariția femeii pe data de 18 august. De la medici, rudele ar fi aflat că aceasta a fost externată pe data de 17 august, însă polițiștii le-au transmis că ar fi fost externată pe data de 12 august.

Rudele și cunoștiințele femeii încearcă acum să dea de urma acesteia.

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax