Connect with us
Publicitate

AIUD

Femeie din Unirea, amenințată și agresată de fostul concubin. Ordin de protecție emis pe numele bărbatului

Publicat

masina-politia

O femeie în vârstă de 32 de ani din localitatea Unirea, a fost amenințată și agresată fizic, de fostul concubin. Polițiștii au întocmit un ordin de protecție pe numele bărbatului.

Reprezentanții IPJ Alba au transmis că la data de 21 august 2023, polițiștii din cadrul Secției 3 de Poliție Rurală Aiud au fost sesizați, de către o femeie, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Unirea, județul Alba, cu privire la faptul că a fost amenințată și agresată fizic de către fostul concubin.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în timp ce se aflau pe raza localității Decea, din județul Alba, pe fondul unor discuții în contradictoriu, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, ar fi amenințat-o și agresat-o fizic, pe femeie.

Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile și a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax