Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie din Zlatna, bătută de partenerul de viață. Poliția i-a făcut bărbatului dosar penal

Publicat

pixabay free

O femeie din Zlatna a fost bătută de către concubinul său pe fondul unor discuții conjugale contradictorii. Polițiștii au intervenit și au întocmit dosar penal agresatorului.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Alba, la data de 15 noiembrie 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 42 de ani, din Zlatna, cu privire la faptul că a fost agresată de partenerul de viață.

Din primele cercetări efectuate, a rezultat că, în seara zilei de 14 noiembrie 2021, în timp ce se aflau în locuința lor din Zlatna, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 48 de ani, ar fi lovit-o cu pumnii în zona capului, pe concubina sa.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare al riscului, iar în urma interpretării acestuia au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, iar agresorul a fost îndepărtat din locuință și i-a fost interzis să se apropie de femeie.

Cu toate acestea, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Sursă foto: Pixabay

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax