Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Femeie din Zlatna lovita pe trecerea de pietoni, la ieșire din Alba Iulia, în zona IPEC

Publicat

ipec

O femeie de 52 din Zlatna a ajuns a spital cu multiple fracturi, după ce a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietioni, la ieșire din Alba Iulia în zona IPEC. 

Potrivit IPJ Alba, accindetul s-a produs marți dimineața la ora 7.30.  Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Teiuș – Alba Iulia, nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 52 de ani, din Zlatna, care traversa pe trecerea de pietoni, strada Alexandru Ioan Cuza, în deptul IPEC, și a acroșat-o. În urma accidentului femeia a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital în stare conștientă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotesct rezultatul fiind negativ. Pe numele acestuia s-a deschis un dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax