Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Femeie găsită moartă într-un apartament din zona blocurilor „Caroline” din Alba Iulia. Pompierii au deblocat uşa locuinţei

Publicat

Pompierii din Alba Iulia au intervenit joi, în jurul amiezii, pentru deblocarea uşii unui apartament pe strada Gemina, în zona de locuinţe „Caroline”, aproape de Cetatea Alba Carolina. O femeie a fost găsită decedată în interiorul locuinţei.

UPDATE:Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei RYMA, este vorba despre Dana Petruţiu, „unul din oamenii de bază de la RYMA, era voluntara care supraveghea locul de joacă pentru copii de la RYMA”.

“Se pare că boala (o răceală agravată) i-a secerat trupul ei firav – avea sub 40 de kg- şi nu a mai apucat să ceară ajutor prin telefon prietenilor. Dana era o fire veselă şi nu îşi arăta vârsta, comportându-se cu toţi copiii ca o adolescentă plina de energie. În cele peste 2 luni cât a facut voluntariat la locul de joacă, a ajuns să fie îndrăgită de mai toţi copiii care veneau la joacă, distrându-i şi dându-i pe tiroliana pe care ea însăşi a probat-o la inaugurare. La rândul ei, îi cunoştea şi îi îndrăgea pe toţi , era foarte fericită cu munca în mijlocul copiilor.

Este o mare pierdere pentru colectivul de la RYMA şi îi vom păstra amintirea vie cu tot respectul şi dragostea pe care o merită. Toţi cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu pot sa o facă sâmbătă, de la ora 14:30, la înmormantare la cimitirul Maieri din Alba Iulia”, mai precizează sursele citate.

Potrivit IPJ Alba, femeia avea 41 de ani. Aceasta nu a mai fost văzută din data de 15 septembrie. Pentru că nu era de găsit o rudă de-a acesteia s-a dus la ea acasă, iar încă din fața ușii se simțea un miros înțepător. Pompierii din Alba au intervenit iar când au reușit să pătrundă în apartament au constatat că femeia era fără suflare, în pat. Aceasta nu prezenta urme de violență. Trupul neînsuflețit a fost dus la morgă pentru stabilirea exactă a cauzei morții.

Din primele informații se pare că femeia locuia singură. Aceasta nu a mai fost văzută de vecini de câteva săptămâni. Poliția a fost anunțată de către o vecină care avea cheia de la apartament și care a constatat că ușa era închisă pe dinăuntru. Cercetările continuă pentru stabilirea exactă a cauzei morții.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. free

    joi, 26.09.2013 at 19:24

    nu mai reveniti cu amanunte stim noi :)))

  2. nico

    vineri, 27.09.2013 at 09:14

    mai documentati va cand scrieti un articol,nu s a sesizat nici un vecin,in urma niciunui miros,o prietena avea cheia si s a sesizat.sper sa nu vehiculati si aici o posibila cauza sinuciderea,ca in alt ziar local,nu stiu de unde cliseul asta ,femeie singura versus sinucidere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax