Connect with us
Publicitate

AIUD

Femeie însărcinată din Alba, rănită grav într-un accident la Sibiu, provocat de un șofer beat. Alți doi tineri, răniți

Publicat

accident sibiu

Două tinere din Alba Iulia şi un bărbat din Aiud au fost răniţi într-un grav accident rutier petrecut într-o intersecție din Sibiu, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

În urma impactului una dintre tinere, în vârstă de 25 de ani, însărcinată în luna a doua, a fost grav rănită, fiind în comă la Spitalul Județean Sibiu.

De asemenea, o minoră de 17 ani a suferit leziuni la nivelul capului. A fost internată în spital, dar starea de sănătate este stabilă.

Şoferul, din Aiud, în vârstă de 26 de ani, a suferit răni minore și nu a avut nevoie de internare.

accident sibiu

Potrivit IPJ Sibiu, sâmbătă spre duminică noaptea, în jurul orei 3.40, o mașină înmatriculată în Alba, care circula regulamentar şi în care se aflau trei tineri, a fost lovită puternic de un alt autovehicul.

Accidentul s-a produs în intersecția dintre Șoseaua Sibiului (DN1) cu strada Doamna Stanca. Un bărbat în vârstă de 34 de ani s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice, nu a respectat indicatorul ”cedează trecerea” şi a lovit din plin mașina cu numere de Alba.

Cauza oficială a evenimentului rutier a fost neacordarea de prioritate.

În urma impactului, cei trei tineri din Alba au fost răniți, cel mai grav tânăra de 25 de ani, însărcinată. Se află în comă, intubată, la secția de terapie intensivă.

Potrivit unor surse, fata de 17 ani s-a ales cu o plagă tăiată la nivelul capului și mai multe escoriații la nivelul membrelor.

Tânărul șofer din Aiud nu a fost rănit grav și nu a avut nevoie de internare în spital.

Pe numele sibianului, în vârstă de 34 de ani, care a condus băut și nu a acordat prioritate în sensul giratoriu, s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului. Avea alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax