Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Femeie lovită de un autoturism pe o trecere de pietoni, pe strada Republicii din Alba Iulia. A fost transportată la spital

Publicat

Un alt accident în care o femeie a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni s-a petrecut vineri, în Alba Iulia, la un interval de aproximativ trei ore de primul incident de acest fel. În jurul orei 13.00, o femeie a fost acroşată de un autoturism, pe o trecere de pietoni de pe strada Republicii.

Victima, în vârstă de 51 de ani, a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Alba.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 27.07.2012, ora 12.57, pe B-dul. Republicii din Alba Iulia, T.S.C., de 34 de ani, din Alba Iulia, în timp ce a conducea un autoturism, nu a păstrat distanţa de siguranţa fată de autoturismul din faţă, condus de N.D., de 52 de ani, din Alba Iulia, care era oprit la trecerea de pietoni, pentru a acorda prioritate, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de N.D., a fost proiectat înainte şi a acroşat-o pe o femeie de 51 de ani, din Alba Iulia, care era angajată în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului femeia a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital iar un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Alba Iulia, pasager în cel de-al doilea autoturism, a suferit o contuzie a unui membru superior, fără a rămâne internat în spital.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că nu se aflau sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax