Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Femeie rănită GRAV la Arieșeni, în urma unui accident de ATV. A fost solicitat elicopterul SMURD. Traficul pe DN 75, blocat

Publicat

O femeie s-a accidentat grav, în urma unui accident de ATV produs miercuri. Traficul în zonă este blocat, au anunțat reprezentanții IPJ Alba. 

Accidentul s-a produs pe DN 75, în zona pârtiei de schi de la Arieșeni. La fața locului a fost chemat și elicopterul SMURD, care a aterizat pe drum.

Imagini din elicopter:

Un ATV s-a răsturant, iar o o femeie se află în stare de inconștiență. Traficul a fost blocat la km 29+800, pe sensul de mers Vârtop-Câmpeni.

La accident a fost solicitată și intervenția ISU Alba. Reprezentanții instituției au transmis că Stația de Pompieri Câmpeni în accident au fost implicate două persoane (un bărbat și o femeie) aflate pe un ATV care s-a răsturnat.

Reprezentanții Salvamont Alba au precizat că accidentul s-a produs în jurul orei 14.30, la 500 de metri mai jos de pârtia de schi Vârtop-Arieșeni.

”Salvamontiștii au fost solicitati pentru acordarea primului ajutor unei victime de sex feminin, 28 ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral sever cu otoragie și pierdere de conștiență, cât si conducătorului vehiculului, un bărbat de 32 ani, care a suferit leziuni minore care nu au necesitat spitalizare” au transmis cei de la Salvamont Alba.

Victima de sex feminin este inconștiență, intubată, iar bărbatul este conștient având leziuni minore și refuzând transportul la spital.

Au fost alocate două ambulanțe SMURD B2 și 1 ambulanță SAJ.

De asemenea la locul accidentului se afla un medic care a acordat primul ajutor medical victimei de sex feminin până la ajungerea forțelor.

A fost solicitat și elicopterul SMURD Jibou care va transporta victima la UPU Oradea.

Salvamontiștii atrag atenția asupra utilizării cu prudență a vehiculelor de teren care în anumite condiții de drum pot deveni extrem de instabile, punând în pericol viața utilizatorilor.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, ”la data de 22 februarie 2023, în jurul orei 14,20, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu victime omenești, pe DN 75, la km 29 + 800 m, în satul de vacanță Vârtop, pe direcția de mers Vârtop-Arieșeni.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 32 de ani, din localitatea Sîntandrei, județul Bihor, în timp ce conducea un motociclu ATV, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma accidentului, o femeie de 27 de ani, din localitatea Sîntandrei, județul Bihor, a suferit leziuni corporale și a fost preluată de un elicopter SMURD, fiind transportată la Oradea, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax