Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Femeile din spatele politicienilor: Ce profesii, hobby-uri şi calităţi au soțiile celor mai importanți oameni politici din Alba

Publicat

Se spune că în spatele oricărui bărbat de succes se află o femeie puternică, iar noi nu putem contrazice acest proverb, mai ales când avem în județul Alba atâtea exemple. Cristina Hava, Aurica Paul, Liliana Negruț, Maria Pereș sau Zenaida Dumitrel sunt doar o parte din doamnele care stau în spatele bărbaților care ne conduc orașul sau județul. Acestea au reușit să treacă peste greutățile pe care le implică viața alături de un om politic și să-și susțină familia. Vă invităm să le cunoaşteţi pe cele care ţin frâiele.

 


Cristina Monica Hava – „Prima doamnă” a orașului Alba Iulia, soția primarului Mircea Hava este secretar șef la Universitatea „1 Decembrie” 1918 din Alba Iulia. Pe lângă politică, una dintre pasiunile Cristinei  Hava este gătitul. Îi place să facă rețete sofisticate inspirate mai ales de la celebrul bucătar englez Jamie Oliver. Îl răsfață pe primar cu mâncare gătită sănătos, pentru că acesta să-și poată consuma energia în slujba comunității.

Aurica Paul – soția viceprimarului Paul Voicu este profesor de matematică. „La noi în casă, nevasta este ordinea și disciplina”, a declarat viceprimarul. ”Pasiunea ei suntem noi, cei trei bărbați din viața ei, eu și cei doi fii ai nostri. Ea are grijă de noi.”

Maria Pereş – inspector şef la Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialul Săditor. Activă, foarte activă și are o pasiune specială pentru echitație. Mariana, cum îi spun prietenii, este un veritabil „ofițer” de informații. Este una din puținele soții de politicieni care este la curent cu tot „cu tot ce mișcă” în fața și în spatele cortinei politice locale.

Zenaida Dumitrel –  pe cât este de prezent președintele CJ Alba Ion Dumitrel pe scena politică și administrativă a județului Alba, pe atât de discretă este soția sa. Zenaida Dumitrel este inginer la Apa CTTA.  Potrivit președintelui CJ, soția sa se dedică în totalitate familiei. „Soția mea nu prea are timp de hobby-uri, pentru că are grijă de mine și de fiul nostru. Deci putem spune că pasiunea ei este familia”, a declarat Ion Dumitrel.

Laura Atanasiu – soția senatorului PNL Teodor Atanasiu. Și-a dat demisia în urmă cu o lună de la  Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului. Alături de organizația de femei a PNL Alba, Laura a organizat diferite evenimente caritabile. Este patroana unui post de radio în Alba Iulia.

Gabriela Potor – soția deputatului ex PDL, ex PNL, actual PSD. Este economist auditor la ambulanță. A fost la PDL până în 2012, după care nu a mai intrat în politică.

 

Liliana Negruț – soția deputatului ex PDL, acualmente PMP, Clement Negruț, este director executiv la CJ Alba. „Este o femeie foarte puternică. Ca hobby, pot să spun grădinăritul, îi plac foarte mult florile. Este o femeie înțelegătoare și răbdătoare, pentru că de cele mai multe ori viața de partid te ține departe de casă și a fost nevoită să țină loc și de mamă și de tată, iar pentru asta îi mulțumesc și îi transmit că o iubesc”, ne-a declarat deputatul.

Sorina Dîrzu – soția deputatului și președintelui PSD Alba – Ioan Dârzu. Este șef resurse umane la Prefera. „Îi place foarte mult locul său de muncă și este foarte implicată în viața de familie”, a declarat deputatul Ioan Dîrzu. Acesta a mai spus că soției sale îi plac călătoriile.

Maria Adriana Simedru – soția deputatului PNL, Dan Coriolan Simedru este consilier superior la DGFP Alba

Corina Popa – soția subprefectului Cornel Murg economist de meserie. Lucrează în Cugir.

Maria Roman – soția vicepreședintelui CJ Alba, Florin Roman. Pe cât de prezent este ”Omul Marilor Proiecte” în viața politică, evenimente sau media, pe atât de discretă este soția acestuia. O femeie modestă, căreia nu-i plac aparițiile publice. De meserie este contabilă.

Cladonia Cucui – este soția vicepreședintelui CJ Alba, Alin Cucui. Cladonia este expert economist la ADR Centru, iar potrivit soțului nu este activă în viața politică. „Este genul de femeie care nu este activă în viața politică. Mă susține pe mine și crede că asta este suficient”. Vicepreședintele CJ a precizat că soția sa participă la evenimentele culturale organizate de CJ, mai ales la cele în care fetița lor Alina susține recitaluri de muzică populară, fiind membră a grupului „Muguri de Tezaur”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. dildău

    sâmbătă, 08.03.2014 at 09:19

    ce joburi caldute au fiecare, in functie de „”puterea” sotului. astae noua burghezie proletara- cea de care LENIN ne avertiza .
    Normal ca pentru astia totul e roz, salariile lor babane ii protejeaza de scumpiri. Ce mai, huzuresc cu durere de ****!

  2. Oana

    sâmbătă, 08.03.2014 at 11:42

    exista oameni politici importanti in Alba? :))

  3. Oana

    sâmbătă, 08.03.2014 at 11:44

    Si cum se face ca marea majoritate a doamnelor au joburi caldute (de conducere) la stat??!

  4. responsabil

    sâmbătă, 08.03.2014 at 14:24

    RESPECT FEMEIA PUTERNICA!
    Putine din cele enumerate mai sus…..???!!!
    Sunteti ingerii pazitori ai sotilor vostri,ai copiilor vostri!
    RAMANETI ANONIME PENTRU MULTIME!
    RAMANETI VESNICE PENTRU CEI DRAGI!
    D-ZEU SA VA BINECUVANTEZE CU HARUL LUI!

  5. nervosu

    duminică, 09.03.2014 at 08:20

    foarte bine oana cum dracu toate au functii de conducere *** si ****

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax