Connect with us
Publicitate

ABRUD

Femeile ortodoxe din Alba Iulia au oferit tablouri și icoane beneficiarilor de la Centrul de îngrijire din Abrud

Publicat

icoane femei ortodoxe

Femeile Ortodoxe din Arhiepiscopia Alba Iulia au oferit tablouri și icoane celor 50 de beneficiarilor ocrotiți în cadrul Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane cu dizabilități din Abrud.

Paștele este cea mai importanta sărbătoare anuală creștină, iar o vorbă veche spune că omul bun se vede după chip, dar mai ales după fapte, iar o zi nu poate fi perfectă până nu faci ceva pentru o persoană care nu va putea niciodată să te răsplătească.

Sunt persoane în jurul nostru pentru care implicarea în ajutarea sau alinarea nevoilor celor din jur a devenit un mod de viață, în care valorile creștine se împletesc, firesc și simplu, cu principiile umanitare.

Astfel de persoane sunt doamnele din Societatea Femeilor Ortodoxe din Arhiepiscopia Alba Iuliei care luni, 22 aprilie, în preajma Sărbătorilor Pascale, au oferit tablouri și icoane celor 50 de beneficiarilor ocrotiți în cadrul Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane cu dizabilități Abrud, centru aflat în structura DGASPC Alba, încercând să aducă alinare, un strop de bucurie și o rază din lumina credinței.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax